brusselse museumraad

FR NL EN

1 website, 100 musea

De Brussels Card

Brussel ontdekken met een passepartout!

24H / 48H / 72H

De Brussels Card is de beste manier om deze fascinerende Europese hoofdstad te ontdekken.
Ze biedt u, gedurende 24, 48 of 72 uur, gratis toegang tot meer dan 30 musea, vrij gebruik van het openbaar vervoer en exclusieve aanbiedingen bij modeontwerpers, winkels, tentoonstellingen, restaurants & attracties van de stad.

Een idee van wat de Brussels Card u biedt:

• Vrije toegang tot een groot aantal Brusselse musea
• Onbeperkt gebruik van het openbaar vervoer (tram, bus en metro van de MIVB)
• Een gratis stadsplan
• Kortingen tot 6 € bij toeristische attracties en rondleidingen
• Kortingen (of gratis drankje / dessert) in restaurants en bars
• Kortingen van 5 tot 25% bij handelszaken en Brusselse modeontwerpers.

Wat is inbegrepen met de Brussels Card

- MUSEA EN BEZOEK INCLUSIEF

- VERVOER INCLUSIEF

- CAFES EN RESTAURANTS

- SHOPPING KORTINGEN

Wat kost de Brussels Card ?

Brussels Card - Supervoordelig. Uw paspoort om meer te zien van de stad voor minder geld!

24-uur Brussels Card - 24 €
48-uur Brussels Card - 36 €
72-uur Brussels Card - 43 €

Er is geen speciale formule voor families of kinderen, aangezien kinderen sowieso meestal een korting krijgen in musea en bij attracties. De aankoop van een Brussels Card voor kinderen jonger dan 12 biedt dus geen extra prijsvoordeel en is niet aan te raden. Ook voor studenten zijn er vaak kortingen in de musea en bij de attracties. Opgelet: op maandag zijn de meeste grote musea dicht.

Waar kan u de Brussels Card kopen?

Kopen bij aankomst

U kan de Brussels Card kopen in de verschillende infokantoren van Visit Brussels: Grote Markt, Zuidstation en BIP (Kunstberg)
- in het bureau van Toerisme Vlaanderen: Grasmarkt 61 - 1000 Brussel. Dagelijks open, ook op zondag van januari tot Pasen.
- in de volgende deelnemende musea: Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Museum voor Oude en Moderne Kunst, Museum
voor Natuurwetenschappen, Muziekinstrumentenmuseum
- in alle FNAC winkels in België.

Koop de Brussels Card via de website van Visit Brussels en ruil uw voucher in bij aankomst in Brussel in één van de infokantoren van Visit Brussels: Grote Markt, Zuidstation en BIP (Kunstberg).

WWW.BRUSSELSCARD.BE

Partners van de Brussels Card:

Bc-Visit Brussels.jpg

DE Brusselse Museumraad krijgt steun van :
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

JOIN US ON
SITEMAP
© 2012 - Conseil bruxellois des Musées / Brusselse Museumraad - All rights reserved - Powered by OPTINET - Disclaimer